[ Nieuwsbrief / Bilten / Newsletter / Rundschreiben ]

Geachte bezoekers,

 
KroatiŽ met zijn hoofdstad Zagreb, het hele mooie land in de vorm van een boemerang, het land met de duizend eilanden. Mooie natuur, rijke cultuur en tradities.
 
Gastvrije mensen, normale prijzen, warm, schone en blauwe zee, mooie steden en de sfeervolle dorpen zijn een genot voor ieder mens. De onvergetelijke nationale parken, zon, voortreffelijk en smakelijk eten en drinken, feesten. Dit alles maakt het waard om op vakantie te gaan naar KroatiŽ. KroatiŽ is een westers georiŽnteerd land. KroatiŽ heeft een zacht land en mediterraans klimaat.
 
Alle provincies (SlavoniŽ, Podravina, Posavina, Zagorje, Medimurje, Moslavina, Baranja, IstriŽ, Lika, DalmatiŽ, Primorje) zijn rijk met hun culinaire, culturele, natuurlijke en historische bezienswaardigheden. Veel meer van deze informatie kunt U lezen op onze website.
 
Hoogachtend,
 

 

betting companies in ghana betting sites in kenya best betting sites apostas desportivas casino online portugal apostas online apostas desportivas sites de apostas casa de apostas aposta esportiva

Dubrovnik
Dubrovnik
Zadar
Zadar
Zagreb
Zagreb

 
Advertisement
Camping Diana & Josip, Croatia

www.dubrovniksungardens.com

www.visser-info.nlVilla Zagora, Croatia

Holland-info.nl

: UNICEF :