Special Offer 1 + 1 Gratis [ Nieuwsbrief / Bilten / Newsletter / Rundschreiben ]

O nama

 
Ovu webstranicu smo izradili jer nam od Hrvatske zastaje dah i gostoljubivi Hrvatski narod zasluzuje da cijeli svijet moze upoznati njihovu velicanstvenu zemlju.
 
29.Listopada 2001 godine stavili smo ovu webstranicu na internet, sa prvim ciljem, promicanje prekrasne nam Hrvatske. Nas prvobitni plan bio je da to ucinimo samo u Nizozemskoj i Belgiji ali nakon kratkog vremena dosli smo do saznanja da je puno vise ljudi zainteresirano za Hrvatsku (ovog casa imamo posjetitelje iz vise od 160 zemalja). Zbog toga smo odlucili izgraditi stranicu na cetiri jezika.
 
Nas drugi cilj je bio i sada je, unaprijedenje i promidzba turizma prema Hrvatskoj. Pokusavamo takoder putem nase webstranice medusobno pribliziti Hrvate i Hrvatice iz cijelog svijeta, a to radimo izmedu ostalog sa nasim forumom sa glazbom i na tri jezika.
 
Takoder se bavimo davanjem savjeta Hrvatima, Nizozemcima i naravno svima ostalima koji zele na bilo koji nacin suradivati sa gostoljubivim Hrvatima. Vrsimo usluge prevodenja webstranica, tekstova itd. na razlicitim jezicima, pruzamo mogucnost Hrvatskim poduzetnicima za oglasavanje na medunarodnoj webstranici i naravno mnogo vise.
 
Ako zelite vise informacija ili imate bilo kakovih pitanja mozete nas uvijek kontaktirati.
 
Zelimo Vam svima srdacnu dobrodoslicu i ugodan boravak na nasim stranicama.


Advertisement
Camping Diana & Josip, Croatia

www.dubrovniksungardens.com

www.visser-info.nlVilla Zagora, Croatia

Holland-info.nl

: UNICEF :