[ Nieuwsbrief / Bilten / Newsletter / Rundschreiben ]

Over Ons

 
Wij hebben deze website gebouwd omdat wij Kroatie zo adembenemend vinden, de gastvrije en vriendelijk Kroaten verdienen het dat de hele wereld kennis maakt met hun prachtige land.
 
Op 29 oktober 2001 hebben wij voor het eerst deze website op het internet gezet, met als eerste doel het promoten van het schitterende Kroatie. Wij waren eerst van plan om dit alleen in Nederland en BelgiŽ te doen maar algauw bleek dat veel meer mensen geinteresseerd zijn in Kroatie(op dit moment bezoekers uit meer dan 160 landen). Hierdoor hebben wij besloten naar enige tijd om de site naar vier talen uit te bouwen.
 
Ons tweede doel was en is nog steeds het toerisme naar Kroatie te bevorderen en te promoten. Wij proberen door middel van onze website Kroaten van over de hele wereld dichter bij elkaar te brengen, dit doen wij b.v door middel van ons forum en in drie talen.
 
Ook houden wij ons bezig met het geven van advies aan Kroaten, Nederlanders en natuurlijk anderen die ook op een of andere manier willen samenwerken met de gastvrije Kroaten. Dit doen wij door het vertalen van websites, teksten en meer naar verschillende talen en het maken en ontwikkelen van web sites voor Kroatische en Nederlandse ondernemers. Daarnaast bieden wij Kroatische ondernemers de mogelijkheid om op een internationale website te adverteren, geven wij lezingen over Kroatie door heel Nederland en Belgie en natuurlijk nog veel meer.
 
Wilt u meer informatie hierover of heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 
Hartelijk Welkom allemaal en wij wensen U nog een prettig verblijf op onze website.


Advertisement
Camping Diana & Josip, Croatia

www.dubrovniksungardens.com

www.visser-info.nlVilla Zagora, Croatia

Holland-info.nl

: UNICEF :