Special Offer 1 + 1 Gratis [ Nieuwsbrief / Bilten / Newsletter / Rundschreiben ]

Glazba

Skopactel   
Skopactel
 
Ovo je web stranica od Skopactela. Grupa Skopactel sa uredom u Rijeci pocela je vec 1998 promovirati Hrvatske glazbenike. U meduvremenu je puno od tih glazbenika dobilo osobne, sluzbene stranice. No ovdije dolje nize mozete vidjeti linkove stranica koje je napravio Skopactel. Cesto puta, ako netko dobije sluzbenu stranicu, nesluzbene stranice padnu u zaborav. Skopactel radi sa 25 webmastera koji se nalaze sirom svijeta, Los Angeles, Washington, Melbourne, Berlin, Milano i puno drugih zemalja i gradova. Vrijedno je posijetiti njihove vrlo lijepe webstranice i Skopactel sigurno zasluzuje da nebude zaboravljen.
Crosingers
Minea
Jelena Rozga
Vesna Pisarovic
Nina Badric
Severina
Divas
Maja Blagdan

Link: http://www.skopactel.com
 
 
Andrea   
Andrea
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Andrei. Ova pjevacica je rodena 1982 u Puli, do sada je izdala jedan CD. Stranica je na Hrvatskom i Engleskom.
Link: http://www.andreabo.com
 
 
Baruni   
Baruni
 
Web stranica Hrvatske grupe Baruni. Baruni su osnovani 1991, a grupu cine slijedeci clanovi: DANIJEL BANIC, JADRANKO JAGARINEC, DUBRAVKO JAGARINEC, JELENA DOMAZET, ZVONIMIR DOMAZET, MIROSLAV BUDANKO i MIROSLAV RUS. Baruni su dosada izdali 7 albuma . Stranica je na Hrvatskom jeziku.
Link: http://www.baruni.net
 
 
Colonia   
Colonia
 
Colonia je trenutno jedna od najpopularnijih dance grupa u Hrvatskoj. Clanovi grupe su Boris, Indira i Tomislav. Stranica je na Hrvatskom jeziku.
Link: http://www.colonia.com.hr
 
 
Cubismo   
Cubismo
 
Stranica o Hrvatskoj grupi Cubismo. Ova grupa je osnovana 1996 u Zagrebu, Hrvatska. Clanovi grupe su Hrvoje Rupcic, Ricardo Luque, Davor Krizic, Neno Grahovac, Mario Igrec, Gunther Kaspar Bruck, Kresimir Tomec, Zdravko Tabain, Mladen Hrvoje Ilic, Tomica Rukljic i Alan Bosnjak. Izdali su 3 albuma "Cubismo", "Viva la Habana" i "Alegrate mi pueblo". Stranica je na Engleskom jeziku.
Link: http://www.cubismo.com
 
 
Danijela Martinovic   
Danijela Martinovic
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Danijela Martinovic. Do sada je izdala dva albuma: "I po svjetlu i po mraku" u 1999 i "Zovem te ja" u 1996.
Link: http://www.danijelamartinovic.com
 
 
Dino Dvornik   
Dino Dvornik
 
Dino je pjevac iz Splita, poznata pjesma od Dine je "Nista kontra Splita". Ova prekrasna webstranica od Dine je upravo obnovljena, a mi Vam savjetujemo da je sigurno jednom posijetite. Stranica je na Hrvatskom jezikom.
Link:
 
 
Divas   
Divas
 
Stranica o Hrvatskoj grupi Divas. Grupa je sastavljena od 4 26 godisnje djevojke. Grupa je izdala 2 albuma: "Ladies" u 1997 i "Divas" u 1999.
Link: http://www.skopactel.com/divas
 
 
Emilija Kokic   
Emilija Kokic
 
Web stranica Hrvatske pjevacice Emilije Kokic. Emilija je rodena u Zadru 1968 godine. Ova pjevacica je bila pobjednica na Euroviziji. 1989 godine bila je voda grupe Riva, koja je osvojila prvo mjesto sa pjesmom "Rock me baby". Do sada je izdala 6 singlova i 5 albuma. Stranica je na Hrvatskom jeziku.
Link: http://www.emilijakokic.hr
 
 
E.T   
Electro Team
 
Webstranica o Hrvatskoj grupi E.T. Grupu cine Boytronic i Katarina. Do sada su izdali 8 albuma. Stranica je na Hrvatskom i Engleskom jeziku.

Link: http://www.electroteam.com.hr
 
 
Gibonni   
Gibonni
 
Stranica o Hrvatskom pjevacu Gibonniju. Stranica je na Hrvatskom jeziku.

Link: http://www.gibonni.htnet.hr
 
 
Ivana Banfic   
Ivana Banfic
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Ivani Banfic. Rodena je 16 studenog 1969 u Zagrebu. Do sada je izdala 5 maxi singlova i 8 albuma. Stranica je na Hrvatskom jeziku.
Link: http://www.ivanabanfic.hr
 
 
Ivana Brkic   
Ivana Brkic
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Ivani. Roden je 11 rujna 1986 u Zagrebu. Do sada je izdala 7 singlova i 1 album. Stranica je na Hrvatskom jeziku.

Link:
 
 
Jasmin Stavros   
Jasmin Stavros
 
Stranica o Hrvatskom pjevacu Jasmin Stavros. Stranica je na Hrvatskom i Engleskom jeziku.
Link: http://www.jasminstavros.com
 
 
  
Jelena Rozga
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Jelena Rozga. Roden je 23 kolovoza 1977 u Splitu. Do sada je izdala 5 albuma. Stranica je na Hrvatskom jeziku.
Link: http://www.jelenarozga.com
 
 
Karma   
Karma
 
Stranica o Hrvatskoj grupi Karma. Grupa je osnovana 1999 u Umagu, Hrvatska. clanovi grupe su Neno, Tara i Pipi. Izdali su 3 albuma Sedam Dana, Zavrti Život, Malo pomalo. Stranica je na Engleskom jeziku.
Link: http://www.karma.com.hr
 
 
KateCate   
KateCate
 
Vokal Katarina Barbic je novo otkrice u svijetu glazbe. Katarina je porijeklom iz Hrvatske zemlje izuzetno bogate muzicke kulture. Vibrafonist René ten Cate vec od malih nogu svira bubnjeve i klavir. Kasnije otkriva instrument posebnog zvuka vibrafon koji je i idealna kombinacija klavira i bubnjeva. Svirao je sa istaknutim Nizozemskim i internacionalnim glazbenicima Scott Hamilton, Pat Metheny, Benny Baily, Ruud Brink, Pia Beck, Martin Drew, Alvin Queen i isto kao gost u bigband ‘de Skymasters’i na raznim CD-produkcijama.
Link: http://www.katecate.com
 
 
  
Maja Blagdan
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Maji Blagdan. Rodena je 16.svibnja 1968 u Splitu. Sa 14 godina pocela je pjevati na festivalima. Njezin najveci uspjeh je cetvrto mjesto za pjesmu Eurovizije 1996 u Oslu.
Link: http://www.skopactel.com/maja
 
 
Maja Suput   
Maja Suput & Enjoy
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Maja Suput. Rodena je 22 rujna 1979 u Zagreb. Izdala je 2 CD-a: "JOY" i "Uzmi me". Stranica je na Hrvatskom jeziku.
Link: http://www.majasuput.com
 
 
Marko "Thompson" Perkovic   
Marko Perkovic - Thompson
 
Stranica o pjevacu Marko "Thompson" Perkovic. Mi smatramo ovog pjevaca najboljim pjevacem u Hrvatskoj. Marko Perkovic Thompson je dobio dijamantnu plocu na Zlatnoj ploci za njegov prekrasan album E moj narode. Web stranica je na Hrvatskom jeziku

Link: http://www.visser-info.nl/mpthompson/

 
 
Mate Bulic   
Mate Bulic
 
Stranica o pjevacu Mati Bulicu.najnoviji album Mate Bulica Gori Borovina vrlo je poularan u dijaspori. Stranica je na Hrvatskom jeziku.

Link: http://www.mate-bulic.com

 
 
Minea   
Minea
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Minei. Rodena je 17.09.2020 u Zagrebu. Izdala je 4 CD-a: "Good Boy", "Vrapci i Komarci", "E, pa neka" en "Mimo Zakona".
Link: http://www.minea.org
 
 
Miroslav Skoro   
Miroslav Skoro
 
Sluzbena web stranica o Hrvatskom pjevacu Miroslavu Skoro. Skoro je roden 1962 u Osijeku. Web stranica kaze "The voice from Croatia ". Na ovoj stranici mozete naci zivotopis, tekstove njegovih pjesama i jos puno vise. Stranica je na Hrvatskom jeziku.

Ekskluzivan intervju

Link: http://www.skoro.hr
 
 
  
Nina Badric
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Nini Badric. Nina je rodena 04.07.2020 u Zagrebu. Izdala je 4 albuma i 3 puta ucestovaca na nationalinom festivalu za pjesmu Eurovizije.
Link: http://www.ninabadric.com
 
 
Petar Graso   
Petar Graso
 
Prvi samostalan nastup imao je 1996 na "Dori"i osvojio 8. mjesto. Stranice su na Hrvatskom i Engleskom jeziku.
Link: http://www.petargraso.com
 
 
Prljavo Kazaliste   
Prljavo Kazaliste
 
Prljavo Kazaliste je Hrvatska rock grupa osnovana 1977 u Dubravi-Zagreb. Ovaj bend je 1989 na Trgu Bana Jelacica svojim koncertom i pjesmom Ruza Hrvatska "zapalio" skoro ½ Zagreba. Stranice su na Engleskom i Hrvatskom jeziku.

Link: http://www.prljavo-kazaliste.com
 
 
Psihomodopop   
Psihomodopop
 
Psihomodopop je Zagrebacka rock grupa. Prvi album "Godina Zmaja" izdali su 1988 godine. Nastupali su u Nizozemskim klubovima "Paradiso" i "Milky Way", a 1989g. izdali album "Live in Amsterdam".
Link: http://www.psihomodopop.hr
 
 
  
Severina
 
Sluzbene stranica od Hrvatske pjevacice Severine, truda vrijedna da je posjetite.
Link: http://www.severina.com
 
 
Slavonske Lole   
Slavonske Lole
 
Izvanredni tamburaski sastav Slavonske Lole dolazi iz Djakova. Slavonske Lole postoje od 1973, a do sada su izdali 7 albuma. Neke od njihovih najpopularnijih pjesama su: "Sve je ona meni" i "Prijatelju nije lako". Web stranica je na Hrvatskom jeziku.
Link: http://www.slavonskelole.com
 
 
Tereza Kesovija   
Tereza Kesovija
 
Tereza je rodena 03.10.2020 u Dubrovnik. Vrlo je uspjesna pjevacica koja pjeva pjesme na 9 jezika. Stranica je na Hrvatskom jeziku.
Link: http://tereza-kesovija.com
 
 
Tina & Niksa   
Tina & Niksa
 
Web stranica o Tini i Niksi. Ovaj duo je poceo sa nastupima 1998 godine. Tina je rodena u Zagrebu 10.10.1977. Niksa je dosao na svijet u Novoj Gradisci 08.08.1975. Ovaj duo, sa njihovim predivnim glasovima pjeva najvise o ljubavi. Ove godine nastupaju i ucestvuju na Dori. Do sada su izdali 2 albuma i 2 singla. Web stranica je na Hrvatskom jeziku.
Link:
 
 
Vanna   
Vanna
 
Stranica o pjevacici Vanni. Rodena je 1970 u Koprivnici. Od 1992 do 1997 clan je grupe Electro Team. Od 1997 odlucila se za solo pjevanje. U 2000 zauzela je drugo mjesto na Dori sa pjesmom "Kao Rijeka", u 2001 bila je na istom festivalu prva sto ju je odvelo u Kopenhagen na Euroviziju. Tamo je osvojila deseto mjesto sa 42 boda, pjevajuci pjesmu "The strings of my Heart". Stranica je na Hrvatskom jeziku.

Link: http://www.vannaonline.tk
 
 
  
Vesna Pisarovic
 
Stranica o Hrvatskoj pjevacici Vesni Pisarovic. Vesni je 23 godine. Izdala je 2 albuma prvi u 2000 "Da znas" i drugi u 2001 "Za tebe stvorena".
Link: http://www.vesnapisarovic.com
 
 

Advertisement
Camping Diana & Josip, Croatia

www.dubrovniksungardens.com

www.visser-info.nlVilla Zagora, Croatia

Holland-info.nl

: UNICEF :